Wifi op de gehele camping

Onze snelle WIFI internet toegang is operationeel op de gehele camping.

De internet toegang is op verzoek voor iedereen beschikbaar tegen een dag vergoeding van Eur 3,- per 2 gebruikers (b.v. tablet en telefoon of laptop en telefoon).

Gelimiteerd internet data verbruik

Gezien de ligging van onze Quinta in het buitengebied is internet toegang alleen te realiseren via een satelliet verbinding. Net zoals mobiele telefoon abonnementen kopen wij maandelijks een grote databundel in. Als deze data bundel op is stopt het internet… Het internet gebruik is daardoor helaas wel gelimiteerd voor iedereen en dus ook ons…

U wordt verzocht overdag en ’s-avonds terughoudend zijn met intensief internet data gebruik. Software updaten, TV kijken, films downloaden, radio luisteren, skypen met video etc. is door het grote data verbruik ervan niet aan te raden.

Het goed nieuws is dat dit wel mogelijk is tussen 24 uur ‘s- nachts en 6 uur ‘s-ochtends en dan is er ongelimiteerd data verbruik toegestaan.

Verder werkt de zeer snelle WIFI internet verbinding uitstekend om Uw mail te lezen en al Uw toeristische uitstapjes op het internet voor te bereiden.

 

Succes !