Ligging

De landkaart kunt U uitvergroten met het – teken of inzoomen met het + teken

Navigatie coördinaten : 38o 29’33.14” N  en   8o 01’44.05” W

Met eigen vervoer

De auto route vanuit Évora (Komende uit Lissabon of Spanje)

In Évora de borden CAMPISMO (Stadscamping) of ALCAÇOVAS volgen. U laat de (stads) Camping aan Uw rechter hand liggen. U rijdt nu op de N 380 richting Alcaçovas. Vanaf hier vervolgt U deze weg nu voor ongeveer 12 kilometer als maar rechtdoor. (Dus niet afslaan bij Valverde of Tourega)

Na 12 km ziet U aan U rechterzijde het BORD QUINTA DE SÃO JORGE. Hier gaat U  RECHTSAF een zandweg op tot aan een hek, dat U moet openen om doorheen te rijden (dit hek s.v.p. na het passeren weer sluiten). U volgt de zandweg (rechtdoor) tot aan het landhuis van de Quinta de São Jorge.

Welkom op het Landgoed  “Quinta de São Jorge”!

De auto route vanuit Alcaçovas (Komende uit de Algarve)

In Alcaçovas moet U de borden Évora volgen. U komt uit op de N 380, de hoofdweg richting Évora. Vanaf hier vervolgt U deze weg nu voor ongeveer 16 kilometer als maar rechtdoor.

Na 16 km ziet U aan U linkerzijde het BORD QUINTA DE SÃO JORGE. Hier gaat U LINKSAF een zandweg op tot aan een hek, dat U moet openen om doorheen te rijden (dit hek s.v.p. na het passeren weer sluiten). U volgt de zandweg (rechtdoor) tot aan het landhuis van de Quinta de São Jorge.

Welkom op het Landgoed  “Quinta de São Jorge”!

Met de auto bent u vanaf het vliegveld van Lissabon via de tolweg  in 1 uur en 20 minuten op ons Landgoed.