Landgoed Camping

Rustiek Kamperen: In de directe omgeving van het Landhuis, op het licht glooiend terrein, is de mini-camping van 2 hectaren groot, met ruime standplaatsen  (300 m² per plaats) gerealiseerd.

Gezien het klimaat staan de caravan’s en tenten in de schaduw van mimosa en eucalyptus bomen.

WIFI internet, elektriciteit en water zijn binnen bereik, alsmede de wasgelegenheid in het nabij gelegen camping huisje.

Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom al zijn er geen extra kinder faciliteiten aanwezig. Er zijn voor de kinderen wel genoeg dieren om mee te knuffelen!

Huisdieren mits aangelijnd zijn toegestaan.

Vanuit de camping, zal het leven van het Landgoed de gasten niet ontgaan! De ezels vragen zo nu en dan U aandacht.

Het vroege voorjaar, het voorjaar alsmede het najaar zijn de mooiste seizoenen van het jaar. De aangename temperatuur in deze maanden, heeft ook invloed op de kleurrijke natuur zodat flora en ook fauna voor vele verrassingen zorgen! Daarnaast kunt U het gehele jaar bijna dagelijks vanuit uw caravan of tent genieten van de spectaculaire zonsondergang en daarna de spectaculaire sterrenhemels.

Wandelingen door en vanuit het Landgoed zijn de moeite waard. Beschrijvingen en informatie zijn te vinden in de informatie mappen in het camping huisje. Buiten het Landgoed is de streek rijk aan lieflijk dorpjes, oude kastelen, prachtige vergezichten, gezellige dorpsfeesten en de stad Évora op 12 minuten rijden afstand.

Op uw verzoek serveren uw gastvrouw en gastheer een heerlijk diner in het landhuis (table d’Hôtes).

Extra voorzieningen voor tenten: te delen ijskast, fornuis en magnetron

 

 

 

 Zie ook onze vermelding in o.a. de:
ANWB Charme Camping gids Spanje en Portugal – 100 bijzondere campings geselecteerd door de ANWB. “Een ANWB Charmecamping is kamperen op de mooiste en meest idyllische plekken waar U optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur.”

Rustiek kamperen gids Spanje en Portugal – 100 kampeer terreinen met Rust, ruimte en gastvrijheid.

– Aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie “SVR“.